Vedd kezedbe az életed!

ingyenes kihívás

A te életed is fenekestől felfordult, mióta anya lettél? Ráadásul a gyermekek új korszakba lépése mindig új kihívásokat tartogat, a testvérek érkezése pedig fokozza az izgalmakat? Nyugi, ilyenkor mindenki elveszti kissé önmagát, mindnyájan keressük az utunkat, a jó megoldásokat, az új énünket, új életünk új egyensúlyát. Ha szeretnél lépéseket tenni, hogy ezt az új egyensúlyt megtaláld, tarts velünk a 2021.09.27-10.01-ig tartó kihíváson!

Mi vár rád a Vedd kezedbe az életed! kihívás során? Az 5 napig tartó közös munkánk során minden reggel megosztok egy videót ismeretanyaggal és coaching szemléletű feladatokkal, amellyel közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy összeszedd magad. Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az email címed az alábbi űrlapon, és máris megkapod a kihívás facebook csoportjához való csatlakozás linkjét. Itt már a kihívás kezdete előtt elkezdjük a felkészülést, úgyhogy érdemes időben jönnöd! A videókat a csoportban teszem közé és emailben is megkapod. Ha csatlakozol hozzánk, akkor élhetsz bátran a kérdezési lehetőséggel, sőt a megoldásaitokra, meglátásaitokra is reagálok, segítelek az úton.

.

Neked szól a kihívás, ha:

Ki vezeti a kihívást?

Pálné Zavanyi Éva, közgazdász, coach, református lelkészfeleség, 2 kisgyermek édesanyja, a www.anyutervez.com bloggere, az Anya rendben van! – klub vezetője.

Ezekre a tananyagokra számíthatsz a kihívás során:

  1. Kerülj kapcsolatba önmagaddal!
  2. Céltudatosság megteremtése
  3. Külső-belső összhang
  4. Időgazdálkodj anyu!
  5. Rendszeralkotás

Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az email címed az alábbi űrlapon, és máris megkapod a kihívás facebook csoportjához való csatlakozás linkjét. Ne szalaszd el a lehetőséget, tarts velünk!

.

Anyu tervez 2021 | Minden jog fenntartva