Anyu tervezz! – online évtervező worshop

Kiszámíthatatlanság, bizonytalanság, tervezhetetlenség – ezt éljük át, mióta velünk van a járványos időszak. Az előrelátás hiánya feszültté, frusztrálttá tehet. A „minden mindegy” és csak „éljünk túl” hozzáállás nem túl motiváló, de megértem, ha borúsan látod a helyzeted. Ám érdemes felismerni, hogy ez egy lefelé tartó spirállá tud így változni: „nem tudom mire számítsak, úgyhogy minden mindegy, ezért nem tervezek, ezért még rosszabbul érzem magam, mert nem abba az irányba haladok amerre szeretnék, teljesen elvesztem az irányítást, úgyhogy tényleg mindegy… Csak éljünk túl.” De azért nem muszáj, hogy ez így legyen!

Nem irányíthatsz mindent. A járványt, az esetleges lezárásokat, a betegségeket, gyakran még a gyereksírást sem. Viszont ha úgy tekintesz magadra, mint aki SEMMIT sem irányíthat, akkor az egész élet egy sodródás lesz számodra: járványhelyzet ide vagy oda.

Az Anyu tervezz! – évtervező workshopon megnézzük, mi az, amire van ráhatásod, és mi az, amire nincs. Megnézzük mi az, ami téged valójában foglalkoztat és lelkesít, és aszerint állítunk célokat a következő évre, hogy a számodra igazán fontos dolgokat vesszük figyelembe. Ránézünk többféle életszerepedre, azok közötti egyensúlyok megtalálására, figyelmet fordítunk a következő év vezérelveinek feltárására. Mindezt egy jó csapatban, együtt. Ez nem jelenti azt, hogy minden feladatot hangosan kellene megoldanod, annyit osztasz meg velünk, amennyit szeretnél: lehetsz csendes résztvevő, de kérdezhetsz is bátran! Hozzuk ki a legtöbbet 2022-ből!

Kérd az Anyu tervezz! – évtervező munkafüzetet és foglald le a helyed a 3 órás online, interaktív workshopra zoomon!

Időpontok:

  • 12.18. szombat 9.00-12.00
  • 12.29. szerda 15.00-18.00
  • 01.06. csütörtök 09.00-12.00

Mit tartalmaz?

  • Anyu tervezz! – évtervező munkafüzetet, amelyet fizetés után azonnal megkapsz
  • 3 órás workshopot kis csoportban, interaktív módon

VAGY jelentkezz az Anya rendben van! klubba, vegyél részt ingyenesen a workshopon és a célokhoz alkossuk meg a saját rendszeredet is!

4.890 Ft