Kedves Rendezett anya csoporttag!

Mi az Anya rendben van! – klub, miért éri meg csatlakozni?

Minden anya megérdemli a támogatói hálót. A klub garantálja számodra az egyéni fejlődésed mellett a közösségi összetartozást, az odafigyelést és szakember támogatását. Mindez azért lehetséges, mert a klub sajátossága, hogy csupán kis csapattal, maximum 15-20 fővel dolgozunk együtt. Ez egy biztonsági hálót jelent számodra legyen szó az aktuális témához kapcsolódó személyes fejlődésedről, vagy az aktuális élethelyzetedről.

Hetente csoportos coachingon találkozunk Zoomon, ahol közösen is feldolgozzuk a heti tananyagot. A csoportos coachingok különlegessége, hogy ugyan mindenki a saját megoldásain dolgozik, miközben használjuk a csoportdinamikát: a hasonló élethelyzetben lévő anyák közösségében új ötleteket és inspirációt nyerhetsz. Innen garantáltan több ötlettel és megoldással térsz haza, mint ahány kétséggel és kérdéssel jöttél.

Mit tartalmaz a klub?

 • Anyai sorsközösség, támogató légkör a zárt facebook csoportban és a heti csoportos coachingokon (maximum 15-20 fős csoportok!)
 • A havi témában 4 videós tananyag a zárt tanfolyami felületen
 • Heti 1 csoportos coaching Zoomon online három időpontban (szerda 17-19, péntek 9-11 és megbeszélés alapján hétfő vagy kedd 13-15), azaz havi 4×2 óra a témához kapcsolódóan
 • Coaching szemléletű támogatás: coach jelenlét a facebook csoportban, támogatás egyéni kérdésekben és az aktuális témában is. Bármikor lehet posztolni.
 • A klub tagjai számára az egyéni coaching árából 40%-os kedvezmény! (60 perces konzultáció 14.000 Ft helyett 8.400Ft/alkalom)

Most lehetőség van féléves előfizetés választására is, amely révén a korábbi 8.810 Ft-os havidíjon elérhető a szolgáltatás. A havi előfizetés 9.810 Ft. A tanfolyami felület átláthatóbbá teszi a tanulást és biztosítja a haladás követésének lehetőségét, valamint lehetőséget ad számomra a magasabb színvonalú tananyagok elkészítésére is. Ráadásul a facebookkal ellentétben ez a saját felületem, amely biztosítja számotokra is, hogy bármi probléma adódna a facebookkal, a tananyag továbbra is megmarad. 

De gondolj csak bele. Ma egy valamire való könyv 6-8 ezer forint. És azt még neked kell feldolgozni, a szerzőtől nem tudsz kérdezni, közösséghez nem tudsz vele csatlakozni, és nem is biztos, hogy az egész témára rálátást ad. Itt egy hónap során nemcsak 1 könyvet dolgozunk fel, hanem válogatott tartalmat kapsz a témán belül coaching szemlélettel feldolgozva. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen 4*2 órás coachingon veszhetsz részt, és a feladatok feldolgozása kapcsán bármikor kérdezhetsz, rendelkezdésre állok. A csoportban rejlő erőt használhatod továbbra is nemcsak az aktuális téma, hanem az éppen felmerülő aktuális helyzeted megbeszélése kapcsán is.

A klubszerűen működő csoportok havidíja 7-10 ezer forint. Ott megkapod a tananyagokat, a facebook csoportot, esetleg némi élő bejelentkezést. De ezekben a csoportokban 100-200 fő (vagy még több!) is részt vesz, szó sincs kiscsoportos légkörről. Az pedig, hogy 4*2 óra csoportos coaching 20.000 Ft értékben rendelkezésre álljon a tanfolyami haladás mellett, egyedülálló koncepció.

További jó hír, hogy a csoporttagoknak az egyéni coaching árából 40% kedvezményt biztosítok, így 14.000 Ft helyett 8.400 Ft az egyéni konzultáció ára.

A féléves tagsághoz bónusz egy órás egyéni coaching jár, amely a tagság során általad választott időpontban használható fel!

Ezen kívül a júliusihoz hasonlóan -ha a járványhelyzet engedi- negyedévente klubtalálkozók lesznek Poroszlón.

A következő találkozó tervezett időpontja: 2021.10.16.

A tervezett tematika:

Itt tudod kiválasztani előfizetésed típusát!

Egy hónapos tagság

9.810 Ft havonta
 • Zárt tanfolyami felület
 • Maximum 15-20 fős kör
 • Maximum 15-20 fős kör

Hat hónapos tagság

52.860 Ft félévente
 • 8810 Ft/ hónap
 • Ajándék 1 óra egyéni konzultáció
 • És mindaz, ami a havi előfizetés része!