Anyu tervez coaching szolgáltatás

Személyre szabott coaching támogatás édesanyáknak

Talán úgy érzed, hogy mióta gyermekeid születtek, az életed a feje tetejére állt. Nem találod benne a helyed, elural a káosz, azt sem tudod hová kapj, mert ég a ház több irányból. Szeretnéd a kezedbe venni az irányítást? Olvass tovább, hogyan tudok a segítségedre lenni!

A közös munkánk révén megtapasztalod majd, hogy édesanyaként is megtalálhatod az egyensúlyt az életedben. Anyaként is élhetsz céltudatosan, nem kell, hogy szétfolyjanak a napok a háztartás-gyermeknevelés közben.

Tehetsz azért, hogy a családi életetek kiegyensúlyozottabb, boldogabb legyen. Fedezd fel a benned rejlő kreatív és megvalósító energiát, és indulj el a küldetésed felfedezésének útján! Merj napról napra tenni a céljaidért!

Az általam nyújtott szolgáltatás keresztyén szemléletű, nem fogok neked más valláshoz kapcsolódó spirituális módszereket ajánlani. Sőt, amennyiben szeretnéd, támogatlak az Istenhez való kapcsolatod jobb megélésében, a régóta hordozott terheid letevésében, és a coaching folyamat során a munkán túl, számíthatsz részemről imatámogatásra is.

Miben tudok segíteni?

Ebben a rohanó világban annyi mindennel foglalkozunk nap mint nap, rohanunk magunk után, nincs időnk semmire, sikerekre vágyunk, hajszoljuk a pénzt, visszük a háztartást, próbálunk értelmes embereket nevelni a gyerekeinkből, meg akarunk felelni, be akarunk illeszkedni a társadalomba, a családjainkba, mindennel és mindenkivel foglalkozunk csak épp a legfontosabb személlyel nem, önmagukkal. Nincs magunkra időnk, nincs idő megállni és böngészni a térképet, hogy merre tovább, biztos jó irányba tartunk-e, mert akkor lemaradunk, elkésünk, lekésünk valamiről. Évi olyan kérdésekkel bombáz minket, ami gondolkodásra késztet, megállókat épít az életünkbe, így nem csak végig suhanunk életünk útján, hanem közben csodálhatjuk, gyönyörködhetünk is benne, visszanézve, értékelve az eddig megtett utat is. Mit ér az utazás, ha csak letudni akarjuk? És közben nem látjuk meg a szépet, az értéket? Túl leszünk rajta gyorsan és nincs visszafele vezető út. Tényleg ez a célunk? Nem. Nem ez. Lassítani kell és időt szakítani magunkra, az érzéseinkre, a vágyainkra, és tenni érte, hogy tartalmas de számunkra élvezhető életet éljünk. Ebben segít nekem Évi, mint coach.

Coaching csomagok

Időgazdálkodási és tervezési elsősegély

- Előzetes egyeztetés az élethelyzetedről, problémádról (15-20 perces 0. beszélgetés)
- Előzetes feladatok ennek alapján
- 90 perces konzultáció
- Segédanyag időgazdálkodáshoz
- 2 hetes VIP emailes utánkövetés

Neked szól, ha gyors segítséget szeretnél kapni egy adott probléma kapcsán, vagy szeretnéd megtenni az első lépést a káosz felszámolása, vagy a céljaid tisztázása érdekében.

Anyu cél- és időtervez

- Előzetes egyeztetés az élethelyzetedről, problémádról (15-20 perces 0. beszélgetés)
- 4x60 perces konzultáció (heti vagy kétheti rendszerességgel)
- Helyszín: online vagy a festői szépségű Tisza-tónál Poroszlón
- Eszközök és segédanyagok céltervezéshez, tervezési rendszer kialakításához
- Emailes kapcsolattartás a konzultációk között

Ideális választás számodra, ha….
- szeretnél egyensúlyt találni a munkába visszatérés és a családban való helytállás között.
- kézben akarod tartani a családi élet alakulását
- új célokat tűznél ki a párkapcsolatodban, vagy családi szinten
- szándékodban áll kialakítani egy olyan időgazdálkodási és tervezési rendszert, amelynek segítségével nem csak a kötelező feladataidat tudod beütemezni, de nyomon tudod követni az álomprojektjeidet is, amelyekről eddig azt hitted, nincs rájuk időd.

Életszervezés mesterfokon - mentorprogram

Szeretnéd végre teljesen a kezedbe venni az életed irányítását, és felszámolnád kívül-belül a káoszt? Kellően elkötelezett vagy, hogy végig is csináld a folyamatot, és szeretnél egy jól működő rendszert az életedbe, hogy képes legyél összehangolni a különböző életterületeidet? Akkor ez a mentorprogram neked szól!
Hiszek abban, hogy a szívünk átformáló munkáját Isten végzi az életünkben, mégis úgy vélem, hogy rajtunk áll, mikor és hogyan megyünk be a mi „belső szobánkba”, amelyről Jézus beszél, és ott vajon akad-e majd hely leülnünk, vagy mindent elborít a káosz.

A közös munkánk során segítek:
- kialakítani egy olyan rendszert, amelynek segítségével a céljaid megvalósításának útján maradhatsz napról napra.
- megnézzük, milyen az az élet, ahol a küldetésednek megfelelően tudsz élni, ahol kézben tartod a családi életet, a munkádat és a lelki életedben is növekedhetsz.

Helyszín: Online vagy a festői szépségű Tisza-tónál Poroszlón

Jelentkezés "Időgazdálkodási és tervezési elsősegély" coaching csomagra

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez. Kattints a „Jelentkezés” gombra és küldd el nekem. Ezt követően kapni fogsz egy emailt a további teendőkkel kapcsolatban!

Érdeklődés "Anyu cél- és időtervez" coaching csomag iránt

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot. Kattints az „Érdeklődés elküldése” gombra és küldd el nekem. Ezt követően kapni fogsz egy emailt a további teendőkkel kapcsolatban!

Érdeklődés "Életszervezés mesterfokon - mentorprogram" coaching csomag iránt

Kérlek, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot. Kattints az „Érdeklődés elküldése” gombra és küldd el nekem. Ezt követően kapni fogsz egy emailt a további teendőkkel kapcsolatban!