Hogyan élj örömteli, rendezett életet keresztény nőként és hogyan találd meg az egyensúlyt édesanyaként?

Itt az ideje, hogy felfedezd a benned rejlő értékeket, megalkosd céljaidat és napról napra tegyél a megvalósításukért! Tegyél szert jobb önismeretre, fedezd fel a küldetésed, és kezdd el élni azt az életet, amelyet mindig is szerettél volna!

Mi az Anya rendben van! – klub és miért éri meg csatlakozni?

Minden anya megérdemli a támogatói hálót, a gondoskodó hátteret. A klub garantálja számodra az egyéni fejlődésed mellett a közösségi összetartozást, az odafigyelést és szakember támogatását. Mindez azért lehetséges, mert a klub sajátossága, hogy csupán kis csapattal, maximum 15-20 fővel dolgozunk együtt. Ez egy biztonsági hálót jelent számodra legyen szó az aktuális témához kapcsolódó személyes fejlődésedről, vagy az aktuális élethelyzetedről.

Hetente csoportos coachingon találkozunk Zoomon, ahol közösen is feldolgozzuk a heti tananyagot. A csoportos coachingok különlegessége, hogy ugyan mindenki a saját megoldásain dolgozik, miközben használjuk a csoportdinamikát: a hasonló élethelyzetben lévő anyák közösségében új ötleteket és inspirációt nyerhetsz. Innen garantáltan több ötlettel és megoldással térsz haza, mint ahány kétséggel és kérdéssel jöttél.

Mit tartalmaz a klub?

A klubról klubtagoktól

"Nekem is sokat segítesz, hogy szembenezzek onmagammal. A kérdéseid pontosak es lenyegre törőek, a megoldasra ravezetsz es nem készen adsz instant eletbolcsessegeket. A kozosseg,amit kialakitottal es osszefogsz,hatalmas megtartoero a mindennapokban."

H. D. Ágnes, 4 kisgyermek édesanyja

"Miben segített Évi és a coaching? Lássunk néhány konkrét eredményt. Pontosan tudom, hogy mit szeretnék: hogy mi a küldetésem vagy életfeladatom, mivel szeretném tölteni az időmet, mi a fontos nekem. Ki merem mondani és el merem hinni, hogy amiért nap mint nap dolgozom az értékes. Jobban megbecsülöm és óvom önmagamat. Több az energiám és ezt tudatosan a céljaimra használom, de közben a feltöltődésre is odafigyelek. Van egy álomlistám, amin elkezdtem kipipálni a tételeket. Kivalasztottam 4 főcélt, ami most fontos és amin folyamatosan dolgozom. Sikerül egészségesebben étkezni. Rendszeresen tornázom és már látom ennek áldásos hatásait a testemen. Elutaztam a férjemmel és a babánkkal egy hétre a házasságunkat ápolni. Mind a 4 gyermekem dolgait számom tudom tartani, figyelek rájuk. Gigászi lomtalanításba kezdtem és Évi biztosan segíteni fog, hogy végig is csináljam. 10 év után van saját íróasztalom. Van egy gyönyörű kézi kötésű Bujom. Dolgozom a heti rendünkön és a tervezési rendszeremen. Gyűjtöm a leendő vállalkozáshoz az ötleteimet, hogy hamarosan "hivatásos anyatámasz" lehessek. És tegnap végre igazi dúla voltam és segítettem egy kismamának közelebb kerülni a babájához és a szülésre hangolódni. Annyira felemelő volt. Nagyon boldog vagyok. Ráadásként van egy anyacsapat, akikkel jókat lehet beszélgetni és szurkolnak nekem és én is nekik, csodálatos emberek tele kincsekkel . Ez rengeteget számít amikor zökkenőkön kell átjutni, mert abból akad bőven. De már végre nem csak körbe-körbe járok és nem egyedül küzdök. Végre minden küzdelem és öröm egy irányba mutat. Köszönöm Évi hogy megmutattad a lehetőséget a fejlődésre és a segítségeddel kiteljesedhetünk! Alig várom a következő team-coachingot."

Stágelné Nemoda Zsófia, 4 gyermek anyukája

Mi vár rád a klubban?

Személyre szabott odafigyelés

Fogom a kezed az úton, nem hagylak magadra a tananyaggal, itt nem fogod elveszettnek érezni magad. A facebook csoportban folyamatosan reflektálunk az egyéni fejlődésre, a csoportos coachingokon pedig közösen is feldolgozzuk a tananyaghoz tartozó kérdéseket, feladatokat. Ott vagyok a csoportban, számontartalak, számíthatsz rám. A nehéz időkben biztonsági hálót ad neked a csoport, ahol kedves, bizalmi légkörre számíthatsz 15-20 fő részvételével.

Gyakorlatias megoldások

Hónapról hónapra tematikusan haladunk, amely elősegíti, hogy az egyes témákban való elmélyülés révén folyamatosan fejlődj. A családi (együtt)működés után a saját értékeid felfedezése, majd a kellő önismeret birtokában a célalkotás lesz a témánk az év utolsó hónapjában. Jövő évben kialakítjuk azokat a rendszereket, amelyek révén az álmaid megvalósítható tervekké válnak, de a belső rend mellett a külső környezetről sem feledkezünk meg. A részletes tematikát alább megtalálod.

Limitált
létszám

Csak maroknyi csapattal dolgozom együtt, hogy mindenki számára meg tudjam adni a kellő odafigyelést, szakmai támogatást és biztosítani tudjam a lelki hátteret. Fontos számomra, garantáltan trollmentes, megértő és támogató csapatot hozzak létre, ahol a közösség minden tagja fontosnak érzi magát és mind lelkileg mind a gyakorlati kérdések tekintetében ki tud virágozni ebben a biztonságos légkörben.

 • október: A jól működő család
 • november: Önismeret: értékeim, erősségeim, lehetőségeim
 • december: Célállítás, évtervezés
 • január: Tartsd kézben az életed! – Tervezési rendszered megalkotása
 • február: Hatékony időgazdálkodás anyaként
 • március: Rend az életemben, rend az otthonomban
 • április: Önismeret: hiedelmek lebontása, narratívák átírása
 • május: Asszertív kommunikáció
 • június: Párkapcsolat
 • július: Stresszkezelés
 • augusztus: Anyaként is nő
 • szeptember: Karrier, tanulás

Ott állsz, kezedben a síró gyerkőc, a lakás egy merő káosz, a tészta szétfőtt, indulni kellene, de nem találod a kocsikulcsot és jól hallottad, ezek a hangok a pelus irányából jöttek! Ahogy elural a külső-belső rendetlenség azon tűnődsz, vajon hová lett az a nő, aki igazán te vagy? És ami még inkább foglalkoztat: hogyan tudnál úrrá lenni az életed viharain, hogy lehetne megszerezni az irányítást?

Hidd el, megértem, ha ebben a helyzetben azt mondod, hogy nincs időd a személyes fejlődésre, az önmagaddal való foglalkozásra. Nincs időd tervezni, rendszert alkotni. Csak a káoszra van idő, a kapkodásra, a szervezetlenség miatti csúszásokra. A lelki viharok kezelésére időt és energiát szánni pedig már végképp lehetetlennek tűnik. De vajon ha te nem változtatsz, ki fog helyetted változtatni a te életeden?

Döntsd el még ma, hogy változtatsz és tarts velünk az Anya rendben van! – klubban!

Legközelebb csak márciusban tervezek klubnyitást, így ha nem szeretnél lemaradni, akkor siess, mert fogynak a helyek a kiscsoportokban!

Mit nyersz a tagsággal?

Toporgás helyett cselekvés

Álmokból célokat, célokból terveket tudsz majd formálni, amelyekért napról napra tehetsz. Ott vagyok mögötted, kísérlek az úton és motivállak. A csapat is mögötted áll, hogy előre mozdítson a cselekvésben, nem hagyunk magadra!

Hatékonyabb időgazdálkodás

Időgazdálkodási eszközöket és módszereket teszünk olyan rendszerbe, amely nem máson alapszik majd, mint a saját önismereteden, a te egyedi élethelyzeteden, az értékeiden, aktuális szükségleteiden. Nem folyik ki többé az idő a kezeid közül, mert te uralod azt!

Egyensúlyod megtalálása

A gyermeknevelés, háztartásvezetés, munka mellett meglátod a nőt, meglátod önmagad is, és a mindent beborító káosz helyett átveszed az irányítást. Továbbra sem lesz 48 órás egy napod és nem fog minden 100%-osan beleférni az életedbe. De megtanulod melyek az igazán fontos dolgok számodra és azokra időt tudsz majd teremteni.

Van itt még valami!

Negyedévente a Tisza-tónál, a festői szépségű Poroszlón szervezzük a klubtalálkozókat! A következő találkozó várható időpontja október 16-a lesz! Ne hagyd ki, ismerkedj meg személyesen is a csapatoddal!

BÓNUSZOK FÉLÉVES ELŐFIZETŐKNEK

 • A féléves előfizetők számára ajándék 1 órás konzultáció, amelyet szabadon használhatnak fel az előfizetési időszakuk alatt!
 • 100%-os elégedettségi garancia! Tudom, hogy anyaként nehezen kockáztatsz, ezért vállalom, hogy féléves előfizetés esetén, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor 14 napon belül indoklás nélkül lemondhatod és visszafizetem a klub díját!
 • Kedvezményes áron juthatsz a szolgáltatáshoz: 9.810 Ft helyett havi 8.810 Ft-ért!

Gondolj csak bele! Ma egy valamire való könyv 6-8 ezer forint. És azt még neked kell feldolgozni, a szerzőtől nem tudsz kérdezni, közösséghez nem tudsz vele csatlakozni, és nem is biztos, hogy az egész témára rálátást ad. Itt egy hónap során nemcsak 1 könyvet dolgozunk fel, hanem válogatott tartalmat kapsz a témán belül coaching szemlélettel feldolgozva. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen 4*2 órás coachingon veszhetsz részt, és a feladatok feldolgozása kapcsán bármikor kérdezhetsz, rendelkezdésre állok. A csoportban rejlő erőt használhatod továbbra is nemcsak az aktuális téma, hanem az éppen felmerülő aktuális helyzeted megbeszélése kapcsán is.

A klubszerűen működő csoportok havidíja 7-10 ezer forint. Ott megkapod a tananyagokat, a facebook csoportot, esetleg némi élő bejelentkezést. De ezekben a csoportokban 100-200 fő (vagy még több!) is részt vesz, így szó sincs kiscsoportos légkörről. Az pedig, hogy 4*2 óra csoportos coaching 20.000 Ft értékben rendelkezésre álljon a tanfolyami haladás mellett, egyedülálló koncepció.

További jó hír, hogy a csoporttagoknak az egyéni coaching árából 40% kedvezményt biztosítok, így 14.000 Ft helyett 8.400 Ft az egyéni konzultáció ára.

Én mindent elmondtam, most te döntesz.

Én pedig teljesítem, amit vállaltam.

Egy hónapos tagság

9.810 Ft havonta
 • Zárt tanfolyami felület
 • Maximum 15-20 fős kör
 • Maximum 15-20 fős kör

Hat hónapos tagság

52.860 Ft félévente
 • 8810 Ft/ hónap
 • Ajándék 1 óra egyéni konzultáció
 • És mindaz, ami a havi előfizetés része!

Gyakran ismételt kérdések

Facebook titkos csoportként, maximum 15-20 fő részvételével kis közösségként működik.

Fizetés után hozzáférést kapsz a zárt tanfolyami felülethez, amelyen a havi témákhoz tartozó videós tananyagokat találhatod. Minden hónapban 4 videó érkezik, illetve ezek leiratát is megtalálod, illetve letölthető anyagokkal is készülök nektek a még hatékonyabb feldolgozás érdekében.

A heti zoomos teamcoachingokon a heti lecke alapján, de a csoporthoz igazodva haladunk a tanulás útján. A havi témánk és az általam hozott feladatok adják a rugalmas keretet, ti pedig megtöltitek azt a felmerülő kérdéseitekkel, gondolataitokkal. Mindeközben kapcsolódunk egymáshoz is, így az anya közösség a feltöltődés színterévé tud válni.

Heti 1x (a csoportodtól függően szerdán 17-19-ig, pénteken 9-11-ig) találkozunk, hogy közösen gondolkodjunk, fejlődjünk a csoportban is felvetett téma kapcsán. A találkozó zoomon keresztül zajlik, így laptopról vagy telefonról is csatlakozhatsz. Természetesen melletted lehet a gyermeked, és nyugodtan lenémíthatod a mikrofonod, amit elég akkor bekapcsolnod, amikor beszélsz. Szívesen dolgozom tréning és coaching eszközökkel, illetve folyamatosan támogatlak és fogom a kezed ezeken az alkalmakon, miközben másokkal is kapcsolódhatsz. Semmi sem kötelező, annyit mondasz, amennyit szeretnél, de törekszünk arra, hogy olyan biztonságos, támogató közeget teremtsünk, amelyben bátran megnyílhatsz és olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre egyedül nem biztos, hogy eljutottál volna.

A csoport előfizetéses rendszerű, ára havi előfizetés esetén 9.810Ft/hó/fő, féléves előfizetés esetén 8.810 Ft/hó.

Zárt tanfolyami felületet, ahol a leckéket találod a havi témában.

Zárt facebook csoportot maximum 15-20 fővel, melyben a feladatokkal való haladásod során a válaszaidra, kérdéseidre én, mint coach reagálok, ha kell, újabb kérdéseket teszek fel, amelyek tovább lendíthetnek.

Heti 2 óra csoportos coaching 4×5.000 Ft, azaz 20.000 Ft értékben.

Egyéni posztolási, kérdezési lehetőség a zárt csoportban.

Féléves előfizetés esetén 1 órás egyéni coaching konzultáció

Minden további egyéni coaching a csoporttagoknak 40% kedvezménnyel elérhető.

A csoportos coaching nem kötelező, hanem egy lehetőség. Részt vehetsz mind a négyen, vagy akár kihagyhatod mindegyiket és csak a leckéket követve, a facebook csoportban együtt dolgozva haladhatsz az úton.

Ha csak az időpont problémás, eseti jelleggel csatlakozhatsz egy másik időpontban zajló csoportos coachingra.

A közeljövőben biztosan nem, leghamarabb márciusban tervezek újakat fogadni. Ha most elindulunk egy csapattal és kialakul a bizalmi légkör, valamint a témákkal is egymásra épülő módon haladunk, akkor nem valószínű, hogy újakat tudunk majd fogadni. Ezért ha jönni akarsz velünk, akkor csatlakozz most hozzánk!

Bankkártyával, a jelentkezés gombra kattintva, mely lehetővé teszi, hogy a jelentkezési űrlap kitöltése után a Simple Pay rendszerén keresztül bankkártyával fizess.

A SimplePay működéséről, biztonságáról a következő oldalon olvasható tájékoztatás: https://simplepay.hu/vasarloknak/#page-intro-text

Az első vásárlást követő havi-, illetve féléves díj az esedékességkor automatikusan levonásra kerül, amíg Jelentkező felmondja az előfizetését.

Amennyiben Jelentkezőnek bármely okból nem áll módjában bankkártyás fizetés, a díjbekérőt átutalással is teljesítheti.

Ha bármi kérdésed lenne még a klubbal kapcsolatban, akkor írj a hello@anyutervez.hu email címre, és 48 órán belül válaszolok.

Anyu tervez 2021 | Minden jog fenntartva