HOGYAN HANGOLD ÖSSZE A CSALÁDOT, HÁZTARTÁST, MUNKÁT ÉS A SZEMÉLYES CÉLJAID?

Tartsd kézben az időd, szervezd meg a napjaidat, haladj a céljaid felé!

RENDSZEREZD AZ ÉLETED!

 • Szeretnéd kézben tartani a háztartást, családi életet, miközben magadra is odafigyelsz?
 • Tavaszi megújulásra vágysz a lelkedben és az otthonodban is?
 • Egy jól működő háttérrendszert szeretnél kialakítani?
 • Egyensúlyra és összeszedettségre vágysz káosz helyett?

Akkor vár az Anya rendben van! mentorprogram

 • Rendet teszünk a fejedben és az idődben!
 • Anyaként is elérhetőreális célokat tervezünk!
 • Összehangoljuk életed legfontosabb területeit
 • Személyre szabott segítséget kapsz, miközben csoportos támogatást is magad mögött tudhatsz!

Mit kapsz a mentorprogram során?

Mire számíthatsz?

Személyre szabott odafigyelés

Fogom a kezed az úton, nem hagylak magadra a tananyaggal, itt nem fogod elveszettnek érezni magad. A facebook csoportban folyamatosan reflektálunk az egyéni fejlődésre, a csoportos coachingokon pedig közösen is feldolgozzuk a tananyaghoz tartozó kérdéseket, feladatokat. Ott vagyok a csoportban, számontartalak, számíthatsz rám. A nehéz időkben biztonsági hálót ad neked a csoport, ahol kedves, bizalmi légkörre számíthatsz.

Gyakorlatias megoldások

Az egyéni folyamat csak rólad szól: a te konkrét elakadásoddal foglalkozunk, miközben a tanfolyami anyagokra támaszkodva gyakorlati tudásra is szert tehetsz. Megtalálhatod a célkitűzés módszereitől kezdve a családi működés összehangolásán keresztül a saját időgazdálkodási és háztartási rendszered kialakításáig minden legszükségesebb információt. Belső és külső rendre egyaránt koncentrálnak a már fent lévő tananyagok és a klub aktuális anyagai.

Limitált
létszám

A mentorprogramba maximum 6 fő jelentkezését várom, hogy mindenki számára meg tudjam adni a kellő odafigyelést, szakmai támogatást és biztosítani tudjam a lelki hátteret. Mindemellett fontos számomra, hogy megértő és támogató csapatot hozzak létre az Anya rendben van! klubban, ahol a közösség minden tagja fontosnak érzi magát és mind lelkileg mind a gyakorlati kérdések tekintetében ki tud bontakozni.

 • január: Tartsd kézben az életed! – Tervezési rendszered megalkotása
 • február: Hatékony időgazdálkodás anyaként
 • március: Rend az életemben, rend az otthonomban
 • április: Önismeret: hiedelmek lebontása, narratívák átírása
 • május: Asszertív kommunikáció
 • június: Párkapcsolat
 • július: Stresszkezelés
 • augusztus: Anyaként is nő
 • szeptember: Karrier, tanulás
 • október: A jól működő család
 • november: Önismeret: értékeim, erősségeim, lehetőségeim
 • december: Célállítás, évtervezés

A 10 hetes folyamat végére azzá az anyává válhatsz, amelyet szeretnél a nyár kezdetére elérni. Szeretnéd felkészülten várni a nyarat? Egy jól szervezett, energikus, proaktív anyává szeretnél válni? Vagy ideje lenne végre összeszervezni a háztatást? Türelmesebb, a gyermekeivel kedves, ugyanakkor határozott anya szeretnél lenni? A mentorálás során az első alkalmon megnézzük, mi az a cél, amelyet el szeretnél érni, és megtervezzük a hozzávezető utat. Ne aggódj, ha most káoszt és zavart látsz magad körül: a cél megtalálása, az úton való elindulás, a motivációd belendítése, a munka elkezdése lesz az eredményed.

Fedezd fel az életküldetésed és vágj bele az álmaid megvalósításába! Itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd mindazt, ami rajtad áll, lendületbe hozd magad és olyan tervet alkoss amely elvezet a célodig. Az egyéni konzultációk során tiéd minden figyelmem és támogatásom: a saját célodon dolgozunk.

Mindemellett hozzáférést kapsz az Anya rendben van! klub teljes anyagához, amely növeli a tudásod az egyes témák tekintetében illetve újabb inspirációt ad az egyéni fejlődésedhez. Az elakadásod, célod megismerése után én is ajánlok neked innen anyagokat, amelyek segítik a továbblépésed.

Ezen felül vár téged az Anya rendben van! klub csodacsapata is, egy biztonsági háló, megtartó közösség, amely fejlődni vágy anyukák kis, összetartó csoportja. Ahol nincs elutasítás, kiközösítés vagy kritizálás. Egymás motiválása, támogatása, fókuszban tartása valósul meg nyíltsággal és empátiával ötvözve. A facebook csoporton kívül péntekenként 9-11-ig Zoomon is konzultálunk, amelyek konkrét témáiról mindig értesülhetsz a csoportesemények révén egy hónapra előre.

Mit nyersz, ha velünk tartasz?

Toporgás helyett cselekvés

Álmokból célokat, célokból terveket tudsz majd formálni, amelyekért napról napra tehetsz. Ott vagyok mögötted, kísérlek az úton és motivállak. A csapat is mögötted áll, hogy előre mozdítson a cselekvésben, nem hagyunk magadra!

Hatékonyabb időgazdálkodás

Időgazdálkodási eszközöket és módszereket teszünk olyan rendszerbe, amely nem máson alapszik majd, mint a saját önismereteden, a te egyedi élethelyzeteden, az értékeiden, aktuális szükségleteiden. Nem folyik ki többé az idő a kezeid közül, mert te uralod azt!

Egyensúlyod megtalálása

A gyermeknevelés, háztartásvezetés, munka mellett meglátod a nőt, meglátod önmagad is, és a mindent beborító káosz helyett átveszed az irányítást. Továbbra sem lesz 48 órás egy napod és nem fog minden 100%-osan beleférni az életedbe. De megtanulod melyek az igazán fontos dolgok számodra és azokra időt tudsz majd teremteni.

Van itt még valami!

Bónusz: 1 hónap klubtagság a program után

A mentorprogramhoz tartozó klubos hozzáférést egy hónapig még ajándékba kapod, így 07.15-ig lehetsz klubtag annak minden előnyével: a tananyagokhoz való hozzáféréssel, a facebook csoport tagsággal és a csoportos coachingokon való részvétellel együtt!

100%-os elégedettségi garancia! Tudom, hogy anyaként nehezen kockáztatsz, ezért vállalom, hogy ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor 8 napon belül indoklás nélkül lemondhatod és visszafizetem a program díját!

Mennyit érne neked, ha sikerülne jól szervezett, energikus, proaktív anyává válni? Mennyit érne, ha sikerülne végre összeszervezni a háztatást? És az, ha türelmesebb, a gyermekeivel kedves, ugyanakkor határozott anya lennél? Ha felfedeznéd az életküldetésed és belevágnál bátran az álmaid megvalósításába?

Ez mind lehetséges!

Egy 60 perces egyéni coaching 14.000 Ft. Te egy 4 alkalmas folyamatban vehetsz részt a mentorprogram keretében, melynek értéke 56.000 Ft. Az Anya rendben van! klub, mely tartalmazza a tanfolyamokat és a csoportos részvételt illetve csoportos coachingokat is 9.810 Ft/hó. Ebből 10 hét + egy ajándék hónapot kapsz, számoljuk 3,5 hónapnak az kb. 35.000 Ft. A program értéke 91.000 Ft, de ezek csak az én számaim. Az számít, hogy neked mennyit ér meg a saját magadba fektetett idő, energia, a családodban, munkádban elért sikerek, a párkapcsolatodban, gyermeknevelésedben elért áttörések. Mennyit ér meg, hogy a konfliktusokat kiküszöbölöd, hogy a háztartás többé nem teher, és az lakás ezentúl meleg otthon. Ha nem teszed oda magad, nem éri meg: ez minden programmal, tanfolyammal így van. Ha viszont akarod, akkor minden segítséget és támogatást meg fogsz kapni erről biztosíthatlak!

A mentorálás díja 50.000 Ft, ha egy összegben fizetsz az alábbi Simple Pay felület segítségével, bankkártyával. Kérhetsz részletfizetést is, ezesetben 54.000 Ft a díj. Ha ezzel a lehetőséggel szeretnél élni, írj a hello@anyutervez.hu email címre!

 

Ha úgy érzed, hogy neked most inkább csak a csoportos foglalkozásokra és a tanfolyami anyagokra lenne szükséged a fejlődéshez, akkor lehetőséged van a klubhoz való havi előfizetéses csatlakozásra is. Próbáld ki, milyen a közös munka egy csodás anya-csapattal!

Én mindent elmondtam, most te döntesz.

Én pedig teljesítem, amit vállaltam.

Mentorprogram (10 hetes)

50.000 Ft
 • 4x60 perc egyéni konzultáció online
 • Részvételi lehetőség az Anya rendben van! klub csoporjában
 • Hozzáférés a tanfolyamokhoz a klubfelületen
 • Bónusz 1 hónap klubtagság a program után

1 hónapos klubtagság

9.810 Ft
 • Havi tanfolyamok a klubfelületen
 • Facebook csoport kis létszámú biztalmi köreben
 • Péntekenként 9-11-ig online csoportos coachingok

Gyakran ismételt kérdések

A jelentkezéshez tartozó gomb a termékoldalra navigál, ahol a egy webshophoz hasonlóan a kosárba tudod tenni a mentorprogramot. Az adataid megadásakor elkészül a tanulói fiókod is (úgyhogy a jelszavadat jegyezd fel hozzá). A fizetés bankkártyával, a jól ismert Simple Pay oldalon keresztül történik. 

Miután beérkezett a megrendelés, felveszem veled a kapcsolatot emailben illetve facebookon, és meghívlak a klubos csoportba. Leegyeztetjük az első konzultációnk alkalmát és belevágunk a folyamatba!

Amennyiben részletfizetéssel szeretnél jönni, úgy írj erről egy emailt a hello@anyutervez.hu címre, hogy megbeszéljük az ütemezést. Ekkor díjbekérő alapján, átutalással tudsz majd fizetni a megállapodásunk szerint. 

A mentorprogram díja 50.000Ft egy összegű fizetés esetén, részletfizetéskor pedig 54.000 Ft. 

Az Any rendben van! klub előfizetéses rendszerű, ára havi előfizetés esetén 9.810Ft/hó/fő.

Bankkártyával, a jelentkezés gombra kattintva, mely lehetővé teszi, hogy a jelentkezési űrlap kitöltése után a Simple Pay rendszerén keresztül bankkártyával fizess.

A SimplePay működéséről, biztonságáról a következő oldalon olvasható tájékoztatás: https://simplepay.hu/vasarloknak/#page-intro-text

Az első vásárlást követő havidíj az esedékességkor automatikusan levonásra kerül, amíg Jelentkező felmondja az előfizetését.

Amennyiben Jelentkezőnek bármely okból nem áll módjában bankkártyás fizetés, a díjbekérőt átutalással is teljesítheti.

Ha nem vagy benne biztos, hogy én vagyok az, aki támogatni, segíteni tud az utadon, írj a hello@anyutervez.hu címre vagy keress bátran facebookon és egyeztessünk egy rövid Zoomos beszélgetést, hogy megbizonyosodj, én vagyok-e a te embered a jelenlegi helyezteben. 

Az előfizetés a Simple Pay rendszer segítségével automatikusan megújul, de ezt a fiókodból bármikor le tudod mondani.

Fizetés után hozzáférést kapsz a zárt tanfolyami felülethez, amelyen a havi témákhoz tartozó videós tananyagokat találhatod. Minden hónapban 4 videó érkezik, illetve ezek leiratát is megtalálod, illetve letölthető anyagokat is találsz a még hatékonyabb feldolgozás érdekében.

A heti zoomos teamcoachingokon a heti lecke alapján, de a csoporthoz igazodva haladunk a tanulás útján. A havi témánk és az általam hozott feladatok adják a rugalmas keretet, ti pedig megtöltitek azt a felmerülő kérdéseitekkel, gondolataitokkal. Mindeközben kapcsolódunk egymáshoz is, így az anya közösség a feltöltődés színterévé tud válni. Ezeken a részvétel nem kötelező, nem előfeltétele a jelentkezésnek, önállóan is haladhatsz a tananyaggal.

Heti 1x (pénteken 9-11-ig) találkozunk, hogy közösen gondolkodjunk, fejlődjünk a csoportban is felvetett téma kapcsán. A találkozó zoomon keresztül zajlik, így laptopról vagy telefonról is csatlakozhatsz. Természetesen melletted lehet a gyermeked, és nyugodtan lenémíthatod a mikrofonod, amit elég akkor bekapcsolnod, amikor beszélsz. Szívesen dolgozom tréning és coaching eszközökkel, illetve folyamatosan támogatlak és fogom a kezed ezeken az alkalmakon, miközben másokkal is kapcsolódhatsz. Semmi sem kötelező, annyit mondasz, amennyit szeretnél, de törekszünk arra, hogy olyan biztonságos, támogató közeget teremtsünk, amelyben bátran megnyílhatsz és olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre egyedül nem biztos, hogy eljutottál volna. A részvétel nem kötelező.

Ha bármi kérdésed lenne még a klubbal kapcsolatban, akkor írj a hello@anyutervez.hu email címre, és 24 órán belül válaszolok.

Anyu tervez 2021 | Minden jog fenntartva