HOGYAN HANGOLD ÖSSZE A CSALÁDOT, HÁZTARTÁST, MUNKÁT ÉS A SZEMÉLYES CÉLJAID?

Tartsd kézben az időd, szervezd meg a napjaidat, haladj a céljaid felé!

RENDSZEREZD AZ ÉLETED!

 • Szeretnéd kézben tartani a háztartást, családi életet, miközben magadra is odafigyelsz?
 • Úgy érzed, ha jobban tudnád szervezni a napjaidat, sokkal könnyebb lenne minden?
 • Mire visszaállsz munkába, egy jól működő háttérrendszert szeretnél kialakítani?
 • Egyensúlyra és összeszedettségre vágysz káosz helyett?

Akkor vár az Anya rendben van! – klub

 • Rendet teszünk a fejedben és az idődben!
 • Anyaként is elérhető reális célokat tervezünk!
 • Összehangoljuk életed legfontosabb területeit
 • Személyre szabott tervezési-időgazdálkodási rendszert alkotunk

Mit kapsz a klubban?

Mire számíthatsz?

Személyre szabott odafigyelés

Fogom a kezed az úton, nem hagylak magadra a tananyaggal, itt nem fogod elveszettnek érezni magad. A facebook csoportban folyamatosan reflektálunk az egyéni fejlődésre, a csoportos coachingokon pedig közösen is feldolgozzuk a tananyaghoz tartozó kérdéseket, feladatokat. Ott vagyok a csoportban, számontartalak, számíthatsz rám. A nehéz időkben biztonsági hálót ad neked a csoport, ahol kedves, bizalmi légkörre számíthatsz.

Gyakorlatias megoldások

Hónapról hónapra tematikusan haladunk, most januárban kialakítjuk azt a tervezési rendszert, amely révén a céljaid megvalósítható tervekké válnak. A nyomonkövetés, reflektálás rendszerét személyre tudod majd szabni, alkalmazkodva az élethelyzetedhez és személyes stílusodhoz. A belső rend mellett a külső környezetről sem feledkezünk meg, háztartási rendszert alkotunk, majd mélyítjük az önismeretet, javítjuk a kommunikációt.

Limitált
létszám

Két kis csapattal dolgozom együtt, hogy mindenki számára meg tudjam adni a kellő odafigyelést, szakmai támogatást és biztosítani tudjam a lelki hátteret. Fontos számomra, hogy megértő és támogató csapatot hozzak létre, ahol a közösség minden tagja fontosnak érzi magát és mind lelkileg mind a gyakorlati kérdések tekintetében ki tud bontakozni. Egy-egy csoport max 15-20 fős.

 • január: Tartsd kézben az életed! – Tervezési rendszered megalkotása
 • február: Hatékony időgazdálkodás anyaként
 • március: Rend az életemben, rend az otthonomban
 • április: Önismeret: hiedelmek lebontása, narratívák átírása
 • május: Asszertív kommunikáció
 • június: Párkapcsolat
 • július: Stresszkezelés
 • augusztus: Anyaként is nő
 • szeptember: Karrier, tanulás
 • október: A jól működő család
 • november: Önismeret: értékeim, erősségeim, lehetőségeim
 • december: Célállítás, évtervezés

Az önismereti feladatok után egy hónapon keresztül alaposan körül fogjuk járni az álmaidat és a vágyakból megugorható, mégis motiváló célokat alkotunk. Ezt követően egy személyre szabott tervezési-időgazdálkodási rendszer kialakításában fogok segíteni, amely lehetővé teszi, hogy ezek a célok ne a fiók mélyén porosodjanak, hanem napról napra, hétről hétre tegyél a megvalósításukért, és ha valami miatt elakadsz (mert ilyen is van mindenki életében), vissza tudj térni. Elérjük, hogy a céljaid és az élet, amelyet élsz ne két külön világ legyenek, hanem valóban a céljaid felé haladj.

Az ezt követő hónapban tovább csiszoljuk ezt a rendszert és az időgazdálkodás területén segítek még inkább fejlődnöd, miközben továbbra is szem előtt tartjuk a céljaidat! Utána az otthonteremtés felé irányítjuk a fókuszt: a kényelmes fészek megteremtése és gondozása, a külső-belső megújulás és a háztartáshoz kapcsolódó szokások, rutinok beépítése lesz, amivel haladni fogunk.

Fokról fokra segítek neked azt az életet építeni, amelyet szeretsz, amelyben kiegyensúlyozott vagy és azt érzed: Igen, a helyemen vagyok!

Mit nyersz, ha velünk tartasz?

Toporgás helyett cselekvés

Álmokból célokat, célokból terveket tudsz majd formálni, amelyekért napról napra tehetsz. Ott vagyok mögötted, kísérlek az úton és motivállak. A csapat is mögötted áll, hogy előre mozdítson a cselekvésben, nem hagyunk magadra!

Hatékonyabb időgazdálkodás

Időgazdálkodási eszközöket és módszereket teszünk olyan rendszerbe, amely nem máson alapszik majd, mint a saját önismereteden, a te egyedi élethelyzeteden, az értékeiden, aktuális szükségleteiden. Nem folyik ki többé az idő a kezeid közül, mert te uralod azt!

Egyensúlyod megtalálása

A gyermeknevelés, háztartásvezetés, munka mellett meglátod a nőt, meglátod önmagad is, és a mindent beborító káosz helyett átveszed az irányítást. Továbbra sem lesz 48 órás egy napod és nem fog minden 100%-osan beleférni az életedbe. De megtanulod melyek az igazán fontos dolgok számodra és azokra időt tudsz majd teremteni.

Van itt még valami!

Ajándék: részvéltel a 3 órás online ÉVTERVEZŐ workshopon 01.06-án!

Aszerint állítunk célokat a következő évre, hogy a számodra igazán fontos dolgokat vesszük figyelembe. Ránézünk többféle életszerepedre, azok közötti egyensúlyok megtalálására, figyelmet fordítunk a 2022-es év vezérelveinek feltárására. Mindezt egy jó csapatban, együtt. Hozzuk ki a legtöbbet 2022-ből!

+ Ajándék!!!

25 perces egyéni coaching ha februárban is az Anya rendben van! klub tagja vagy! Csak rád figyelek, személyesen veled foglalkozom, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az elakadásodra!

BÓNUSZOK FÉLÉVES ELŐFIZETŐKNEK

Ha nemcsak a célt akarod megtervezni, de szeretnéd, hogy az úton is kísérjelek.

 • A féléves előfizetők számára ajándék 1 órás konzultáció, amelyet szabadon használhatnak fel az előfizetési időszakuk alatt!
 • 100%-os elégedettségi garancia! Tudom, hogy anyaként nehezen kockáztatsz, ezért vállalom, hogy féléves előfizetés esetén, ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor 14 napon belül indoklás nélkül lemondhatod és visszafizetem a klub díját!
 • Kedvezményes áron juthatsz a szolgáltatáshoz: 9.810 Ft helyett havi 8.810 Ft-ért!

Gondolj csak bele! Ma egy valamire való könyv 6-8 ezer forint. És azt még neked kell feldolgozni, a szerzőtől nem tudsz kérdezni, közösséghez nem tudsz vele csatlakozni, és nem is biztos, hogy az egész témára rálátást ad. Itt egy hónap során nemcsak 1 könyvet dolgozunk fel, hanem válogatott tartalmat kapsz a témán belül coaching szemlélettel feldolgozva. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen 4*2 órás coachingon veszhetsz részt, és a feladatok feldolgozása kapcsán bármikor kérdezhetsz, rendelkezdésre állok. A csoportban rejlő erőt használhatod továbbra is nemcsak az aktuális téma, hanem az éppen felmerülő aktuális helyzeted megbeszélése kapcsán is.

Januárban a Tervezési-időgazdálkodási rendszer tananyag segítségével:

 • Rálátást nyersz a leghatékonyabb, anyák számára is alkalmazható életszervezési rendszerekre
 • Képessé válsz a saját időgazdálkodási rendszered megalkotására
 • A 2022-es céljaidhoz akciótervet tudsz alkotni, amelyhez nyomonkövetést tudsz majd tenni
 • Képes leszel reálisan tervezni az időd

Tehát amit kapsz a klubtól:

 • Videós tananyagok, amelyek lépésről lépésre vezetnek az aktuális témában: januárban a tervezési rendszered kialakításában.
 • Nyomtatható munkafüzet, amely segít a megvalósításban.
 • Heti 2 óra csoportos coaching a feldolgozás érdekében (nem kötelező a részvétel)
 • Zárt facebook csoport kérdezési és reflektálási lehetőséggel

Jelentkezési határidő: 2022.01.05. (éjfél)

Én mindent elmondtam, most te döntesz.

Én pedig teljesítem, amit vállaltam.

1 hónapos tagság

9.810 Ft
 • Tervezési-időgazdálkodási rendszer megalkotása
 • Havi tanfolyamok anyáknak, nyomtatható munkafüzettel
 • Hetente csoportos coachingok
 • BÓNUSZ: Évtervező workshop!

Hat hónapos tagság

52.860 Ft félévente
 • 8810 Ft/ hónap
 • Ajándék 1 óra egyéni konzultáció
 • Célállítás, akcióterv, megvalósítási rendszer, hatékony időgazdálkodás, otthonrendezés, önismeret, asszertív kommunikáció tanfolyam

Gyakran ismételt kérdések

Az előfizetés a Simple Pay rendszer segítségével automatikusan megújul, de ezt a fiókodból bármikor le tudod mondani.

Fizetés után hozzáférést kapsz a zárt tanfolyami felülethez, amelyen a havi témákhoz tartozó videós tananyagokat találhatod. Minden hónapban 4 videó érkezik, illetve ezek leiratát is megtalálod, illetve letölthető anyagokat is találsz a még hatékonyabb feldolgozás érdekében.

A heti zoomos teamcoachingokon a heti lecke alapján, de a csoporthoz igazodva haladunk a tanulás útján. A havi témánk és az általam hozott feladatok adják a rugalmas keretet, ti pedig megtöltitek azt a felmerülő kérdéseitekkel, gondolataitokkal. Mindeközben kapcsolódunk egymáshoz is, így az anya közösség a feltöltődés színterévé tud válni. Ezeken a részvétel nem kötelező, nem előfeltétele a jelentkezésnek, önállóan is haladhatsz a tananyaggal.

Heti 1x (a csoportodtól függően szerdán 17.30-19-ig, pénteken 9-11-ig) találkozunk, hogy közösen gondolkodjunk, fejlődjünk a csoportban is felvetett téma kapcsán. A találkozó zoomon keresztül zajlik, így laptopról vagy telefonról is csatlakozhatsz. Természetesen melletted lehet a gyermeked, és nyugodtan lenémíthatod a mikrofonod, amit elég akkor bekapcsolnod, amikor beszélsz. Szívesen dolgozom tréning és coaching eszközökkel, illetve folyamatosan támogatlak és fogom a kezed ezeken az alkalmakon, miközben másokkal is kapcsolódhatsz. Semmi sem kötelező, annyit mondasz, amennyit szeretnél, de törekszünk arra, hogy olyan biztonságos, támogató közeget teremtsünk, amelyben bátran megnyílhatsz és olyan felismerésekre juthatsz, amelyekre egyedül nem biztos, hogy eljutottál volna. A részvétel nem kötelező.

A csoport előfizetéses rendszerű, ára havi előfizetés esetén 9.810Ft/hó/fő, féléves előfizetés esetén 8.810 Ft/hó.

Az előfizetés bármikor lemondható a fiókodból.

A zárt tanfolyami felületen az aktuális hónap tanfolyamán belül (januárban a tervezési rendszerhez kapcsolódóan) hetente érkeznek a videós tananyagok.

A nyomtatható munkafüzet segítségével rögtön belevághatsz a hallottak alkalmazásába.

Rögtön hozzáférsz a célállítás, karrier téma tananyagaihoz, a családi élet működtetését elősegítő anyagokhoz valamint az önismereti leckékhez is!

Zárt facebook csoportot maximum 15-20 fővel, melyben a feladatokkal való haladásod során a válaszaidra, kérdéseidre én, mint coach reagálok, ha kell, újabb kérdéseket teszek fel, amelyek tovább lendíthetnek.

Heti 2 óra csoportos coaching 4×10.000 Ft, azaz 40.000 Ft értékben.

Egyéni posztolási, kérdezési lehetőség a zárt csoportban.

Féléves előfizetés esetén 1 órás egyéni coaching konzultáció 14.000 Ft értékben.

Minden további egyéni coaching a csoporttagoknak 40% kedvezménnyel elérhető.

Évtervező workshop 01.06-án.

25 perces egyéni konzultáció, amennyiben a következő hónapban is klubtag maradsz.

A csoportos coaching nem kötelező, hanem egy lehetőség. Részt vehetsz mind a négyen, vagy akár kihagyhatod mindegyiket és csak a leckéket követve, a facebook csoportban együtt dolgozva haladhatsz az úton.

Ha csak az időpont problémás, eseti jelleggel csatlakozhatsz egy másik időpontban zajló csoportos coachingra.

Jelentkezés: 01.05-e éjfélig.

Következő nyitás a csoport létszámának függvényében márciusban várható. 

A csoportok max. 20 főnél betelnek, és tovább nem fogadok újakat. 

Bankkártyával, a jelentkezés gombra kattintva, mely lehetővé teszi, hogy a jelentkezési űrlap kitöltése után a Simple Pay rendszerén keresztül bankkártyával fizess.

A SimplePay működéséről, biztonságáról a következő oldalon olvasható tájékoztatás: https://simplepay.hu/vasarloknak/#page-intro-text

Az első vásárlást követő havi-, illetve féléves díj az esedékességkor automatikusan levonásra kerül, amíg Jelentkező felmondja az előfizetését.

Amennyiben Jelentkezőnek bármely okból nem áll módjában bankkártyás fizetés, a díjbekérőt átutalással is teljesítheti.

Ha bármi kérdésed lenne még a klubbal kapcsolatban, akkor írj a hello@anyutervez.hu email címre, és 48 órán belül válaszolok.

Anyu tervez 2021 | Minden jog fenntartva